Diğer Yazılar

22 Haziran 2022, 14:56

0 Yorum

13244 Okuma

Yuvarlakçay Yol Tarifi

22 Haziran 2022, 14:54

0 Yorum

1106 Okuma

Yuvarlakçay Restaurant

22 Haziran 2022, 14:53

0 Yorum

1316 Okuma

Yuvarlakçay Oteli

22 Haziran 2022, 14:51

0 Yorum

1226 Okuma

Yuvarlakçay Otel

22 Haziran 2022, 14:49

0 Yorum

1539 Okuma

Yuvarlakçay Nerede?
Yuvarlakçay Yol Tarifi
22
Hazi
13244 Okuma 0 Yorum
Yuvarlakçay Yol Tarifi

Yuvarlakçay Yol Tarifi

Yuvarlakçay’ı ziyaret etmek istiyor fakat buraya nasıl ulaşabileceğinizi bilmiyor veya merak ediyorsanız Yuvarlakçay’a pek çok ilçe üzerinden ulaşım sağlamak mümkündür. Ancak Yuvarlakçay için çevresinde konuşlanan hiçbir yerden bir dolmuş veya toplu taşıma aracı kalkmamaktadır. Bu nedenle nasıl ulaşacağınızı düşünebilirsiniz ancak sakın korkmayın. Eğer kişisel veya kiraladığınız bir aracınız yoksa dahi buraya ulaşabilmeniz adına oldukça kolay bir yol mümkündür. Yuvarlakçay yol tarifi vermek gerekirse öncelikle kişisel aracı olmayanların içini rahatlatalım.

Yuvarlakçay’ın bulunduğu konum yani Beyobası Mahallesi, Muğla-Fethiye anayoluna oldukça yakın olduğu için buraya, otobüse binerek Muğla-Fethiye anayolunda Beyobası Mahallesi kavşağında inerek Yuvarlakçay’a ulaşabilmek mümkündür. Bu kavşakta indikten sonra yaklaşık 4 kilometrelik bir mesafenin ardından Yuvarlakçay’a ister yürüyerek ister taksi veya otostop ile çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Yuvarlakçay yol tarifi, kişisel aracı ile veya kiralık bir araç ile gelecek olan kişiler için oldukça kolaydır. Bunun için yine yukarıda da belirttiğimiz gibi Beyobası Kavşağı’na yani sapağına kadar Muğla-Fethiye anayolu üzerinden gelerek bu kavşaktan Yuvarlakçay istikametine döndükten yaklaşık 4 kilometre sonra cennete kavuşabilirsiniz. Beyoba sapağından içeri döndüğünüzde biraz ilerledikten sonra sizi toprak yol karşılayacak, arından yol üstünde tabelaları takip ederek yolun sonunda Yuvarlakçay’a kavuşmuş oluyorsunuz.

Buraya nereden geldiğinizin bir önemi yok. Yuvarlakçay yol tarifi ister Fethiye’den ister Dalaman’dan veya Ortaca ya da Köyceğiz’den ulaşım sağlamak isterseniz, Muğla-Fethiye anayolundan Beyobası Kavşağı’na ulaşmanız yeterlidir.

Yuvarlakçay Kaç Km?

Yuvarlakçay kaç km? Sorusu, bu eşsiz doğayı görmek isteyen kişilerin en çok sorduğu sorulardan biridir. Bu konuda nereden geldiğinize bağlı olarak Yuvarlakçay’ın çeşitli ilçelere ve Muğla merkeze uzaklığı şu şekildedir;

  • Köyceğiz’den Yuvarlakçay 16 kilometrelik mesafededir.
  • Ortaca’dan Yuvarlakçay 16 kilometrelik mesafededir.
  • Dalaman’dan Yuvarlakçay 26 kilometrelik mesafededir.
  • Dalaman Havaalanı ‘ndan Yuvarlakçay 31 kilometrelik mesafededir.
  • Göcek’den Yuvarlakçay 36 kilometrelik mesafededir.
  • Fethiye’den Yuvarlakçay 62 kilometrelik mesafededir
  • Muğla Merkez ile Yuvarlakçay arası ise 75 kilometredir.

Yuvarlakçay Hangi Şehirde?

Yuvarlakçay hangi şehirde? Sorusunun cevabını merak ediyorsanız eğer; Yuvarlakçay Ege Bölgesi’nde yer alan Muğla ilinde bulunmaktadır.

0 Yorum

Yorum Ekle