Diğer Yazılar

22 Haziran 2022, 14:56

0 Yorum

6745 Okuma

Yuvarlakçay Yol Tarifi

22 Haziran 2022, 14:54

0 Yorum

907 Okuma

Yuvarlakçay Restaurant

22 Haziran 2022, 14:53

0 Yorum

1048 Okuma

Yuvarlakçay Oteli

22 Haziran 2022, 14:51

0 Yorum

933 Okuma

Yuvarlakçay Otel

22 Haziran 2022, 14:49

0 Yorum

1202 Okuma

Yuvarlakçay Nerede?
Yuvarlakçay Oteli
22
Hazi
1048 Okuma 0 Yorum
Yuvarlakçay Oteli

Yuvarlakçay Oteli

Yuvarlakçay oteli, sizlere Yuvarlakçay’ın tadını doyasıya çıkarırken aynı zamanda konforlu bir konaklama geçirmenizi sağlıyor. Özellikle söyleyelim eğer buraya günübirlik geliyorsanız burayı gördüğünüzde bir anda burada biraz daha kalmaya karar verebilirsiniz. O yüzden siz ne olur ne olmaz yanınızda biraz kıyafet getirin. Konaklayacak bir yer arıyorsanız Yuvarlakçay’ın en kaliteli oteli karşınızda duruyor. Sizler için en konforlu odalarımız ve size özel hizmetlerimiz ile sizleri bekliyoruz.

İlk olarak hizmet vermeye başladığımız 2002 yılından beri burayı ziyaret eden doğa meraklılarına yuva oluyoruz. 2016 yılında tamamen yenilediğimiz otelimiz ile sizlere dört farklı oda seçeneği ile dilediğiniz konforu seçebilmenizi sağlarken odalarımızın içerisinde sizler için pek çok özellik barındırarak eksiksiz bir şekilde huzurlu bir gün geçirmenizi sağlıyoruz. Aileler için aile odalarımız mevcutken eğer biz kalabalığız diyorsanız sizler için de 1+1 Family odalarımızla hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra 3 kişi gelen misafirlerimiz için Triple ve 2 kişilik veya tek kişilik Standart odalarımız ile sizleri mutlu etmek için sabırsızlanıyoruz.

Yuvarlakçay oteli hizmetimizde sizlere her sabah sizlere serpme kahvaltı sunuyoruz. Balkonlu ve eşsiz manzaralı odalarımızla Yuvarlakçay tatilinizi bizimle birlikte geçirebilir ve buranın en eski restaurantlarından biri olan restaurantımızda zengin menümüz ile lezzetli yemekler yiyebilir, içeceğinizi içebilirsiniz.

Yuvarlakçay Restaurant Tavsiye

Yuvarlakçay’ı ziyaret eden misafirlerimizden bizleri tercih edenleri hep mutlu bir şekilde geri döndürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yuvarlakçay restaurant tavsiye isteklerinde bizim adımızı söyleyen herkes gibi sizlere de her zaman kaliteli ve zengin menümüz ile hem lezzetli hem de sizi memnun edecek en iyi şekilde hizmet veriyoruz.

Yuvarlakçay Çınar Restaurant

Yuvarlakçay Çınar Restaurant olarak 1994 yılında başlamış olduğumuz bu serüvende yılların tecrübesi ve işinde uzman çalışanlarımız sayesinde en kaliteli şekilde hizmet veriyoruz. Yuvarlakçay’ın en eski restaurantlarından biri olarak bunca zaman bizi tercih eden müşterilerimiz gibi bundan sonra bizi tercih edecek olan tüm müşterilerimize de aynı özeni ve titizliği göstererek güler yüzlü bir hizmet ile kalmayıp sizlere birbirinden lezzetli yemekler sunuyoruz. Zengin menümüzde istediğiniz ne varsa en özenli şekilde hazırlıyor ve sizlerin önüne sunuyoruz.

 

 

 

0 Yorum

Yorum Ekle