Diğer Yazılar

22 Haziran 2022, 14:56

0 Yorum

9044 Okuma

Yuvarlakçay Yol Tarifi

22 Haziran 2022, 14:54

0 Yorum

1006 Okuma

Yuvarlakçay Restaurant

22 Haziran 2022, 14:53

0 Yorum

1188 Okuma

Yuvarlakçay Oteli

22 Haziran 2022, 14:51

0 Yorum

1079 Okuma

Yuvarlakçay Otel

22 Haziran 2022, 14:49

0 Yorum

1320 Okuma

Yuvarlakçay Nerede?
Yuvarlakçay Otel
22
Hazi
1079 Okuma 0 Yorum
Yuvarlakçay Otel

Yuvarlakçay Otel

Yuvarlakçay, burayı görenin tekrar tekrar gelmek istediği, eşsiz manzarası ve buz gibi suyuyla boğucu yazları adeta kışa çeviren çok özel bir doğa harikasıdır. Burayı günübirlik ziyaret etmenin yanı sıra konaklamanız ve bu eşsiz manzaranın tadını doya doya daha çok çıkarmanız da mümkün. Yuvarlakçay otel hizmetimiz sayesinde, eğer burada daha uzun kalmak isteyen ve konaklayacak bir yer arayanlar için en konforlu odalarımız ve size özel hizmetlerimiz ile sizleri bekliyoruz. Yuvarlakçay Çınar Butik Otel olarak, 2002 yılından beri burayı gezmek için gelen sayısız misafirimize kaliteli bir ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

2016 yılında tamamen baştan yarattığımız otelimizde sizlere yalnızca konforlu bir oda değil aynı zamanda eşsiz bir manzara da sunuyoruz. Yuvarlakçay otel araşıyında olanlar için otelimiz, Yuvarlakçay nehrinin hemen kenarında bulunurken tüm odalarımızın da Yuvarlakcay nehrinin ve çevresinin eşsiz manzarasına bakmaktadır. Bununla bitti diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bunun yanı sıra otelimizde tüm odalarımızda bulunan balkon sayesinde otel odanızdan bile dışarıyı seyredebilir, oturup temiz hava ve su sesleriyle bezeli Yuvarlakçay’ın keyfini sıcacık kahvenizle çıkarabilirsiniz.

Yuvarlakçay Fiyatları

Yuvarlakçay fiyatları konusunda içiniz rahat olsun. Yuvarlakçay Çınar Butik Otel ve Restaurant olarak bizler her zaman sizlerin memnuniyetini düşünüyoruz. Gerek restaurantımızda gerek otelimizde her zaman uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile sizlerin cebinizi yormadan yalnızca eşsiz Yuvarlakçay manzarasının tadını çıkarmayı düşüneceğiniz bir hizmet ve anlayış ile sizleri mutlu etmeye çalışıyoruz. Yuvarlakçay fiyatları konusunda bu doğa harikası çevresinde konuşlanan diğer tüm yerlere nazaran uygun fiyatlar sunarken en güzel konuma sahip olmamız ile de fark yaratıyoruz. Aynı zamanda Yuvarlakçay’da kurulan en eski restaurantlardan biri olarak sahip olduğumuz tecrübe ile birlikte sizleri asla mağdur etmiyoruz.

Yuvarlakçay’da Suya Girilir Mi?

Yuvarlakçay’da suya girilir mi? Diye merak ediyorsanız eğer; Yuvarlakçay’da suya girebilirsiniz. Ancak dikkatli olun çünkü su sandığınızdan da soğuk olabilir. Ancak özellikle yazın serinlemek için adeta bir buz etkisi yaratan bu çaya girerek keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Ancak akıntıya ve bulunduğunuz derinliğe dikkat etmenizi öneririz.

0 Yorum

Yorum Ekle