Diğer Yazılar

22 Haziran 2022, 14:56

0 Yorum

9044 Okuma

Yuvarlakçay Yol Tarifi

22 Haziran 2022, 14:54

0 Yorum

1006 Okuma

Yuvarlakçay Restaurant

22 Haziran 2022, 14:53

0 Yorum

1188 Okuma

Yuvarlakçay Oteli

22 Haziran 2022, 14:51

0 Yorum

1079 Okuma

Yuvarlakçay Otel

22 Haziran 2022, 14:49

0 Yorum

1321 Okuma

Yuvarlakçay Nerede?
Yuvarlakçay Nerede?
22
Hazi
1321 Okuma 0 Yorum
Yuvarlakçay Nerede?

Yuvarlakçay Nerede?

Türkiye’nin yeryüzü cenneti olan Yuvarlakçay Nerede? Diye merak ediyor ve eşsiz doğa manzarası ve buz gibi suyu ile kavuşmak istiyorsanız; Yuvarlakçay, Türkiye’nin yaz turizminin gözdelerinden olan Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Beyobası Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Konum olarak Köyceğiz ilçe merkezine yaklaşık 16 kilometrelik bir uzaklıkta bulunan Yuvarlakçay, Muğla’nın Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinin tam ortasında konuşlanmış olan bir doğa harikasıdır desek asla yanlış olmayacaktır. Bunun yanı sıra Dalyan ilçesine de mesafe olarak oldukça yakın bir bölgede bulunan bu yer, meşhur salıncakları ile sallanıp buz gibi suyunun ve yemyeşil manzarasının tadını çıkarmanızı bekliyor.

İzmir Yuvarlakçay Kaç Km?

Yuvarlakçay’ın ününü duyup İzmir’den yola çıkarak Yuvarlakçay’ı ziyaret etmek isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisi hiç şüphesiz İzmir Yuvarlakçay kaç km? sorusudur. Bu konuda sizlerin merakını gidermek gerekirse, İzmir ile Yuvarlakçay arasındaki mesafe yaklaşık olarak 287 kilometredir ve bu da yaklaşık olarak 3 saatlik bir araç yolculuğuna tekabül etmektedir. Ancak şunu söylemeliyiz ki bu mesafe buranın havasına, suyuna ve manzarasına kesinlikle değecektir.

Aynı zamanda araç yolculuğunun yanı sıra uçak ile de bu eşsiz güzelliğe ulaşabilmeniz mümkündür. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Dalama’ya uçan bir sefere binerek çok kısa bir sürede Dalaman’a ulaşabilir ve ardından yalnızca 30 dakikalık bir araç yolculuğu ile Yuvarlakçay cennetine kavuşabilirsiniz.

Yuvarlakçay Nereye Bağlı?

Yuvarlakçay nereye bağlı? Diye merak ediyor ve tatil planlarınız içerisinde günübirlik veya uzun süreli bir tatil için Yuvarlakçay çevrelerini tercih etmek istiyorsanız sizlerin işini hemen kolaylaştırıyoruz. Öncelikle Yuvarlakçay, Ege’nin güzide şehirlerinden biri olan Muğla’nın, Türkiye’nin en önemli yaz turizmi bölgelerinden biri olan Köyceğiz ilçesine bağlı bir yerdir. Köyceğiz’in Beyobası Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır.

Köyceğiz’in içerisinde barındırdığı pek çok doğal güzelliklerden biri olan ve adeta ziyaretçi akınına uğrayan bu yeri görmeden geri dönmemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. O meşhur salıncaklarında sallanarak manzaranın tadını çıkarmak ve bu harika manzarada muhteşem fotoğraflar çekilmek, sevdiklerinizle çok güzel bir gün geçirmek istiyorsanız Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Yuvarlakçay sizleri bekliyor.

0 Yorum

Yorum Ekle