Diğer Yazılar

22 Haziran 2022, 14:56

0 Yorum

13243 Okuma

Yuvarlakçay Yol Tarifi

22 Haziran 2022, 14:54

0 Yorum

1106 Okuma

Yuvarlakçay Restaurant

22 Haziran 2022, 14:53

0 Yorum

1316 Okuma

Yuvarlakçay Oteli

22 Haziran 2022, 14:51

0 Yorum

1226 Okuma

Yuvarlakçay Otel

22 Haziran 2022, 14:49

0 Yorum

1539 Okuma

Yuvarlakçay Nerede?
Yuvarlakçay Kamp Alanı
22
Hazi
2962 Okuma 0 Yorum
Yuvarlakçay Kamp Alanı

Yuvarlakçay Kamp Alanı

Yuvarlakçay kamp alanı sayesinde çadırınızda konaklayıp bu eşsiz doğanın tadını dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Doğaseverlerin en çok sevdiği aktivitelerden biri olan kamp yapmak, Yuvarlakçay’da bir ayrı güzel oluyor diyebiliriz. Yuvarlakçay’ın hemen yanında konuşlanıp, güzel bir doğa yürüyüşüne çıkmak, geceleri kamp ateşi kurup şarkılar söylemek, sohbet etmek ve en güzeli harika doğanın tadını çıkarmak için Yuvarlakçay kamp alanı sizleri bekliyor.

Yuvarlakçay’da Neler Yapılır?

Yuvarlakçay’da neler yapılır? Diye düşünüyor ve burada yapabileceğiniz aktivitelerin neler olabileceğini merak ediyorsanız çok fazla seçeneğiniz var diyebiliriz. Yuvarlakçay doğa cenneti olmasının yanı sıra etrafında pek çok aktivite, yemek ve konaklama imkanına da sahip. Yuvarlakçay Çınar Restaurant ve Butik Otel olarak sizlere hizmet vermek için keyifle bekliyoruz. Peki, Yuvarlakçay’da neler yapılır? Buyrun cevabı;

  • Öncelikle yazın buraya geldiyseniz ve sıcaktan bunalıyorsanız ilk işiniz çaya atlamak olmalı. Soğuk su seviyorsanız kesinlikle Yuvarlakçay’a girmek sizleri harika hissettirecektir.
  • Yuvarlakçay’ın popüler olmasını sağlayan belki de en önemli etkenlerden biri kesinlikle Yuvarlakçay’ın üzerine kurulmuş olan salıncak keyfidir diyebiliriz. Siz de bu zevkten sakın mahrum kalmayın.
  • Yuvarlakçay Çınar Restaurant ve Butik Otel’e gelerek kaliteli hizmetimiz ile sizlere sunduğumuz ve zengin menümüzde yer alan birbirinden lezzetli ürünlerimizi tercih edebilir. Aynı zamanda konforlu odalarımızda konaklayabilirsiniz. Balkonlu odanızda geceleri serin serin oturabilirsiniz.
  • Yuvarlakçay’da piknik yapabilirsiniz. Yuvarlakçay çardaklarında veya çevresinde sevdikleriniz ile birlikte manzara eşliğinde hem yiyip hem güzel bir vakit geçirebilirsiniz. Belki sonrasında çaya da girersiniz.
  • Yuvarlakçay’a eğer öğlenden sonra geldiyseniz kendinize veya sevdiklerinizle güzel bir balık ziyafeti çekerek ardından manzarayı seyredebilirsiniz.
  • Bu civarda yaşayan köylülerden organik ve yöresel lezzetler satın alabilirsiniz.

Köyceğiz Yuvarlakçay Arası Kaç Km?

Köyceğiz Yuvarlakçay arası kaç km? diye merak ediyorsanız eğer; Özellikle yazları adeta ziyaretçi akınına uğrayan ve güzelliği ile görenleri hayrete düşüren Yuvarlakçay, Köyceğiz’e çok yakın bir konumda yer almaktadır ve Köyceğiz ile Yuvarlakçay arasında yalnızca 16 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır. Kişisel aracınızla yarım saat bile sürmeden bu eşsiz doğa harikasına ulaşabilirsiniz.

 

0 Yorum

Yorum Ekle