Diğer Yazılar

22 Haziran 2022, 14:56

0 Yorum

9044 Okuma

Yuvarlakçay Yol Tarifi

22 Haziran 2022, 14:54

0 Yorum

1006 Okuma

Yuvarlakçay Restaurant

22 Haziran 2022, 14:53

0 Yorum

1188 Okuma

Yuvarlakçay Oteli

22 Haziran 2022, 14:51

0 Yorum

1079 Okuma

Yuvarlakçay Otel

22 Haziran 2022, 14:49

0 Yorum

1321 Okuma

Yuvarlakçay Nerede?
Yuvarlakçay Çınar Restaurant
22
Hazi
997 Okuma 0 Yorum
Yuvarlakçay Çınar Restaurant

Yuvarlakçay Çınar Restaurant

Yuvarlakçay Çınar Restaurant, Yuvarlakçay’ın en eski restaurantlarından biri olma özelliğine sahiptir. 1994 yılından beri en kaliteli şekilde hizmet vermekte olan restaurantımız, aynı zamanda bu bölgedeki en iyi konuma ve en özel manzaraya sahiptir. Oldukça geniş menüsü ve birbirinden güzel lezzetleri ile birlikte Yuvarlakçay’ı ziyarete gelen misafirlerin hem karnını hem de gözünü doyurmak için en iyi şekilde ağırlayan ve hizmette sınır tanımayan Yuvarlakçay Çınar Restaurant, Yuvarlakçay’ın en güzel salıncakları ile sizlerin keyifle vakit geçirmeniz için hizmet vermektedir. Buz gibi eşsiz suyunun kaynağına yakın olması ile de sizlere eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Bizleri tercih ederek Yuvarlakçay’ın o muazzam manzarasına en güzel yerden eşlik edebilir, size sunduğumuz zengin menümüz sayesinde canınız ne istiyorsa yiyebilirsiniz. Siz de yaz mevsiminin bunaltıcı sıcaklarından kaçarken Yuvarlakçay’ı ve onun sopsoğuk sularını tercih ediyor ve oturup sevdiklerinizle oturup hoş bir sohbet eşliğinde leziz yemekler yemek ve bir şeyler içmek istiyorsanız Yuvarlakçay Çınar Restaurant olarak sizleri bekliyoruz.

Yuvarlakçay Kahvaltı Fiyatları

Yuvarlakçay kahvaltı fiyatları, restaurantımızda oldukça uygundur. Çok çeşitli kahvaltı menümüz ile birlikte her daim lezzetli bir hizmet sunuyoruz. Sakın fiyatlar konusunda endişelenmeyin. Çünkü bu çevrede bulunan diğer restaurantlara nazaran hem çok daha zengin hem çok daha ucuz menümüz ile siz ziyaretçilerin en uygun şekilde bu doğa harikasının tadını çıkarmasını istiyoruz. Özellikle birbirinden leziz doğal ürünlerden oluşan serpme kahvaltımızı tercih edebilirsiniz. Kahvaltı menümüzde sizler için;

  • Serpme Köy Kahvaltısı
  • Kahvaltı Tabağı
  • Sade, Kaşarlı, mantarlı omlet
  • Kakaolu Fındık ezmesi
  • Helva
  • Menemen
  • Birbirinden lezzetli gözleme çeşitleri

Bulunduruyoruz.

Yuvarlakçay En İyi Restaurant

Yuvarlakçay’a geldiyseniz ve bu eşsiz manzaraya karşı oturup bir şeyler yemek veya içmek için güzel bir yer arıyorsanız Yuvarlakçay en iyi restaurant konusunda kesinlikle bizleri tercih edebilirsiniz. Zengin menüsü ve lezzetli ürünleri ile bizi tercih eden herkesi memnun etmeye devam ediyoruz. Sizlere en kaliteli hizmeti ve en güzel manzarayı sunuyoruz. Eğer Yuvarlakçay’ın buz gibi sularına yakın, eşsiz manzarasını en iyi yerden gören, zengin ve lezzetli bir menüsü olan bir yer arıyorsanız bilin ki bizi tarif ediyorsunuz.

0 Yorum

Yorum Ekle