Diğer Yazılar

22 Haziran 2022, 14:56

0 Yorum

9044 Okuma

Yuvarlakçay Yol Tarifi

22 Haziran 2022, 14:54

0 Yorum

1006 Okuma

Yuvarlakçay Restaurant

22 Haziran 2022, 14:53

0 Yorum

1188 Okuma

Yuvarlakçay Oteli

22 Haziran 2022, 14:51

0 Yorum

1079 Okuma

Yuvarlakçay Otel

22 Haziran 2022, 14:49

0 Yorum

1320 Okuma

Yuvarlakçay Nerede?
Yuvarlakçay Butik Otel
22
Hazi
1050 Okuma 0 Yorum
Yuvarlakçay Butik Otel

Yuvarlakçay Butik Otel

Yuvarlakçay Butik Otel olarak 2002 yılından beri siz misafirlerimize kaliteli hizmet ve konforlu bir konaklama imkanı sunuyoruz. Standart, Family, Family 1+1 ve Triple odalarımız ile sizlere dilediğiniz ve kişi sayısına uygun dört farklı oda seçeneği sunuyoruz. Dilediğiniz gibi bir odada, konforlu bir şekilde konaklamanızı sağlarken aynı zamanda sizlere her sabah eşsiz kahvaltımızı sunuyoruz. Yuvarlakçay Butik otel imkanları içerisinde en kaliteli hizmeti sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Uygun fiyatlar ile kaliteli harmanladığımız işletmemizde sizleri de görmek istiyoruz. Odalarımızın sahip olduğu özellikleri merak ediyorsanız eğer tüm odalarımız, standart eşyalar dışında şunlara sahiptir;

  • Balkonlu
  • Eşsiz Yuvarlakçay manzarası
  • Klimalı
  • Mini barlı
  • Duşa kabinli

Yuvarlakçay tatilinizde bizleri tercih edebilir ve konforlu bir konaklama ile tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Yuvarlakçay Çınar Butik Otel

Yuvarlakçay Çınar Butik Otel olarak bizler, sizlere her daim konforlu bir konaklama sunarken dört farklı oda çeşidimiz sayesinde sizlerin en rahat şekilde Yuvarlakçay’ın tadını çıkarabilmesi için oldukça geniş ve yüksek kaliteli odalar sunuyoruz. Triple odalarımız sayesinde 3 kişinin aynı odada kalabilmesini sağlarken aynı zamanda Family ve Family 1+1 oda tiplerimizle bizi tercih eden ailelerin rahatlığını önemsiyoruz.

Yuvarlakçay manzaralı bir odanız ve çıkıp temiz havasını soluyabileceğiniz bir balkonu ile sizleri en mükemmel şekilde ağırlayarak gerçekten bu doğa tatilinizin hakkını verebilmenizi sağlıyoruz. Balkonumuz da sizler için masamız bile hazır. Akşam zengin menümüzden leziz bir yemek yedikten sonra içeceklerinizi alıp odanızın balkonunda oturup sevdikleriniz ile vakit geçirmek, manzaranın tadını çıkarırken Yuvarlakçay’dan gelen su sesi ile ruhunuzu dinginleştirmek kulağa çok hoş geliyor değil mi? O halde Yuvarlakçay Çınar Butik Otel olarak sizleri misafir etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yuvarlakçay’ın Suyu Kaç Derece?

Eğer bir arkadaşınız veya akrabanız burayı ziyaret ettiyse ve size burayı öve öve bitiremiyorsa emin olun abartmıyor. Hatta suyunun ne kadar soğuk olduğundan da bahsediyorsa emin olun anlattığı kadar vardır. Yuvarlakçay’ın Suyu kaç derece? Diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Yazın bağrında bile Yuvarlakçay suyunun sıcaklığı 5-6 derece arasında değişiyor hatta bazen 2-3 dereceye düştüğü bile oluyor.

0 Yorum

Yorum Ekle